ZiiD

dobrovoljna je, nestranačka udruga koja okuplja volontere različitih društvenih i kreativnih profila i udruge građana s različitih područja čije je djelovanje blisko ciljevima udruge... Cilj udruge jest da se kroz različite djelatnosti, programe i projekte poveća kulturna, prosvjetna, ekološka i obiteljska kvaliteta života...

›› Saznajte više

 

Zahvaljujemo PARTNERIMA UDRUGE ZiiD

VALERON design studio - izrada web / internet stranica

VALERON design studio - izrada web / internet stranica Buje - Istra: Profesionalna izrada web stranica

 

Izrada web - internet stranica kvalitetno i jeftino. Bez skrivenih troškova. Originalne web stranice atraktivnog dizajna koje učinkovito prezentiraju sadržaj i postaju stalna, svima dostupna reklama Vaših proizvoda i usluga.

Naša SEO optimizacija i pozicioniranje stranica na tražilicama omogućiti će da Vaše web stranice ostvare svoj poslovni cilj i postanu najbolji djelatnik Vaše tvrtke.

 

Iz ponude izdvajamo paket CMS koji Vam omogućuje jednostavno samostalno ažuriranje Vaših internet stranica.

 

REFERENCE: Brolex d.o.o. Buje, Apartmani Marko Novigrad, REAL Kopar, Celtic caffe Bard Rijeka, Pčelarstvo Vežnaver Oprtalj, Restoran RONDO Buje, Konoba Morgan Brtonigla, Zdravstveni dom Izola, Apartmani Martina Opatija, Apartmani Lido Savudrija, Konoba Pjero Kremenje, Udruga ZiiD Buje, Teniski klub Sunny Rovinj, Emis, Grijanje Nikolić, ESENTIO - duhovno zdravlje, Krstarenje yahtom FINSA...

 

Udruga ZiiD

Zaklada za razvoj civilnog društva Zaklada za razvoj civilnog društva

 

Dana 4.listopada 2006.godine osnovana Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Zaklada je osnovana s temeljnom svrhom poticanja partnerstva i razvoja civilnog društva u Istarskoj županiji.

Kako bi ostvarila svoju temeljnu svrhu, Zaklada pruža informacijsku, stručnu i financijsku potporu programima koji potiču održivost neprofitnog sektora, međusektorsku suradnju, građansku inicijativu, volonterstvo, unapređenje društva, kao i ostale programe kojima se ostvaruje temeljna svrha Zaklade.

Rad Zaklade usmjeren je kontinuiranom podržavanju projekata i aktivnosti neprofitnog sektora temeljenih na vrijednostima moderne demokracije, te poticanju međusektorske suradnje, filantropije, volonterstva i unapređenje razvoja demokratskog društva. Zaklada podržava programe i aktivnosti temeljene na slijedećim prioritetnim područjima: zaštita okoliša i održivi razvoj, demokratizacija i ljudska prava, mladi, izgradnja kapaciteta, poticanje socijalnog poduzetništva...

 

Udruga ZiiD

 

Područje Buja je neodoljiv doživljaj ispunjen bojama, mirisima i okusima. Ovo je kraj zelenih vinograda, smaragda rijeka Mirne i Dragonje, nježno-zelenih terasa zasađenih maslinama, bujnih šuma hrasta, cera i bora, polja miomirisnog mediteranskog bilja, tajnovitih špilja i ponosnih kamenih gradića stastalih na brojnim brežuljcima. Nekada znano kao Stražar Istre, Buje je mjesto bogate prošlosti koja počinje od brončanog doba, pretapa se u kamene kašteljere, uzdiže u rimskim putevima, jača u srednjevjekovnim zdanjima i opstaje kroz raskošne venecijanske dane i austro-ugarske ponose.

 

Grad Buje

 

Pučko otvoreno učilište je sljedbenik Narodnog sveučilišta Buje, jednog od najstarijih u Hrvatskoj, osnovanog 1951. g kao centralne ustanove za kulturu i obrazovanje odraslih u Kotaru Buje.

U bogatoj povijesti bavilo se obrazovanjem odraslih, od opismenjavanja do fakultetske naobrazbe građana s ovoga područja. Kulturne aktivnosti drugi su bitan segment djelovanja ove ustanove, počevši od raznih i veoma brojnih kulturno amaterskih skupina, te poluprofesionalnog kazališta, kinoprikazivačke djelatnosti, do organizacije bezbrojnih programa, susreta, festivala i simpozija .Danas se Pučko otvoreno učilište bavi knjižnizčnom, muzejskom i izdavačkom djelatnosšću, te pružanjem raznih tehničkih i intelektualnih usluga za sve udruge i institucije na području Grada Buje.

 

Pučko otvoreno učilište

 

Možete li zamisliti mnogobrojne luksuzne vile uz more sa podnim grijanjem i mozaicima. A možete li to isto zamisliti u vrijeme Rimskog carstva i same ondašnje rimljane kako uz raskošne mediteranske mirise prirode uživaju u kulinarskim čarolijama sa vrhunskim lokalnim vinima.

Upravo tako izgledala je tada okolica Umaga, otprilike tamo gdje je danas smještena i naša Villa Punta. U apartmanima naše vile osjećati ćete se kao kod svoje kuće a na dohvat su vam raznovrsne plaže, sam centar grada Umaga, marina, mnogobrojni sportski tereni, vrhunski hoteli sa bazenima i velnes centrima i još mnogo toga. Ne propustite li pritom automobilom obići unutrašnjost Istre stare gradove, mnogobrojne konobe, vinske podrume, galerije te proživjeti pokoju lokalnu “feštu” učinit ćete sebi nezaboravan godišnji odmor kojemu će te se uvijek vraćati. Vjerujte i dođite s povjerenjem.

 

Villa Punta - Umag